Wij zorgen er met dynamische werkplek voor dat mensen weer gaan bewegen. Onze ontwerpen zijn ingericht op afwisselend werken. We bieden rust waar het moet, inspiratie waar het kan. Onze ontwerpen stimuleren ontmoetingen, creativiteit en uitwisseling van ideeën.

Ga toch fietsen

Juist tijdens kantoorwerk is het belangrijk voldoende te bewegen – zo blijft het bloed naar de hersenen stromen, waar het het hardste nodig is. En wat is er dan handiger dan een fiets onder je bureau? De deskbike heeft een unieke trapbeweging, waardoor je een goede doorbloeding in de benen krijgt. Je concentratievermogen gaat met stappen vooruit.

Meer dan het nieuwe werken

Dynamische werkplekken van Markant zijn ideaal voor ‘het Nieuwe Werken’. Maar wat ons betreft is actief werken belangrijker en gezonder voor uw bedrijf dan activity-based werken. Trouwens, ook uw eigen vaste plek kan bijzonder flexibel zijn. Dat bewijzen onze soepel verstelbare zit sta bureaus dagelijks in praktijk. De razendsnelle verstelbaarheid van het werkblad en eenvoudige bediening maken afwisselend zittend en staand werken eenvoudig en aantrekkelijk.

Aan de slag met dynamisch werken

Mensen die op hun werk meer bewegen zijn productiever, gezonder en hebben meer plezier in hun werk. Wie veel zit loopt meer risico op serieuze gezondheidsproblemen, depressies en zelfs bepaalde vormen van kanker. Belangen van zowel werkgevers als van werknemers worden dus optimaal gediend door de inzet van dynamische werkplekken.